Relatia ta, supusa esecului? Afla de ce.

Intotdeauna relatiile sunt supuse diverselor teste: de timp, de comportament, respect, fidelitate chiar si a iubirii in sine. Din pacate, multe din relatii esueaza. Oricat de mult ai incerca, oricate compromisuri ai face, daca relatia este supusa esecului, nu ai ce face. In schimb ar exista un lucru ce ai putea rezolva inca de la inceput: aceea de a renunta. Daca exista macar un singur tip de comportament din cele de mai jos, atunci tu ar trebui sa te gandesti serios la cum vrei sa inaintezi. Sau nu.

Te gandesti mai mereu ca nu va dura relatia voastra

Jsy1lWy7VXWjC

Ai tot dreptul sa te gandesti la asta, insa daca dai frau liber gandurilor negre ce tine de viitorul relatiei voastre, poate nu exista viitor. Relatiile functioneaza cu speranta! Si daca nu ai speranta, trebuie sa vorbesti despre asta cu partenerul tau pentru a vedea ce este de facut. Vorbeste orice cu iubitul tau, caci doar el te cunoaste cu adevarat, si daca va fi sa fie, va fi. Trebuie sa luptati. Impreuna!

Nu te juca de-a relatia

anigif_enhanced-21179-1394735222-7

 

Daca ceva nu merge, vorbeste cu el!  Sa nu te astepti sa iti citeasca gandurile, sau limbajul corpului. De cate ori a ghicit cu ce a gresit cand tu erai nervoasa pe el, si nu voiai sa spui?! Daca nu exista comunicare in relatie, aceasta se poate transforma foarte repede in trecut. Nu iti testa iubitul, nu-l pune la incercare, vorbeste cu el. O sa vezi, va fi bine! Daca simti ca nu poti comunica cu el, sau nu reusesti, usor usor veti deveni straini.

” Iubirea este de ajuns! “

anigif_enhanced-11123-1394732844-6

 

 

 

GRESIT!!! Iubirea este parte din relatie, pe langa muulte altele: incredere, comunicare, apreciere, si respect. Trebuie sa-ti placa iubitul tau. Sa te simti in largul tau langa el. Amandoi aveti nevoie de libertate si suport pentru a va exprima comportamentul propriu. Daca te simti stanjenita in apropierea lui si mereu ti-e teama sa vorbesti de frica sa fii criticata de el, atunci ceva scartaie, si nu patul. Asa ca umblati goi prin casa, daca doriti! Simtiti-va bine! Impreuna!

Gelosul roade osul

tumblr_n1fj44v6S61t77ydgo1_500

 

Daca nu exista incredere, poate nu ar trebui sa fii intr-o relatie cu el. Legaturile stranse dintr-o relatie nu sunt definite de insecuritate si bagaj emotional. Daca iubitul tau nu scapa de neincredere si gelozie, atunci nu cred ca ar trebui sa mai fii in preajma lui. Stiu, il iubesti… dar pe tine te iubesti?

Te multumesti cu putin

anigif_enhanced-20129-1394733760-14

 

Dupa cum spuneam, intr-o relatie se fac compromisuri pentru a fi impreuna. Compromisurile nu le faci ca sa-i demonstrezi iubitului tau ca esti smechera ca poti, si ca tu esti aceea ce lupta si bla bla bla. Nu! Sacrificiul trebuie explicat si se face de comun acord. Daca nevoile voastre nu se potrivesc cu realilatea, atunci o sa faceti orice va fi necesar pentru a fi fericiti. Daca doar tu sacrifici in aceasta relatie, atunci ceva, undeva nu merge la el, si prin urmare, in relatie.

” Tu esti (h)eroina mea… “

tumblr_nxm8v98s2j1qj4315o1_500

Dragostea ar trebui sa te ridice in nori, sa te faca sa plutesti, insa cu toate astea, sa-ti ofere putere. Poti iubi pe cineva in asa fel incat sa se simta liberi si independenti. Daca iubitul tau este ca o capusa… hmm… ia vezi ce faci cu el.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*