Par degradat? Unde?

Stiu ca in trecut am promovat Olaplex , insa cum gama este destul de scumpa (poate ajunge la 500 lei, am gasit, citind sute de review-uri, gama Wella Fusion.

Aceasta am comandat-o de pe Emag la pretul total de 150 lei, dar se gaseste si in magazinele de specialitate, precum si in saloane, fiind o gama profesionala.

Pacat ca nu m-am gandit dinainte sa-mi fac o poza la parul meu degradat, insa arata cam asa:

Deja fiind tunsa bob scurt, nu m-am indurat sa mai tund din el si mai mult, caci nu-mi doream sa-mi pierd forma, asa ca am ales calea cea mai usoara folosind aceasta gama miraculoasa. Nu ma intelegeti gresit; de parul degradat se scapa doar prin tuns, insa daca vrei sa il lasi sa creasca si a tunde putin cate putin fara a face mari schimbari cu regrete, Wella Fusion e solutia.

Nu am sa va scriu mai multe ca nu doresc sa plictisesc fara sens, in a va insira ce contine si etc, aceste informatii le gasiti si pe internet, eu va zic doar ca e fantastic. Nu m-as fi asteptat sa am parul atat de moale si de hidratat. Stiti senzatia aceea de par scoarta in timpul samponarii? Nu e cazul la acest sampon; balsamul e foarte bun, insa masca e divina! Deja nu imi mai e frica sa-mi decolorez radacina, desi parul meu cam de pe acolo este fragil.

Ca de obicei, tin sa va informez ca nu am fost platita sa promovez acest produs, mi l-am comandat si platit singurica, insa cu caldura il recomand si il voi folosi mereu. Promit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*