Inspiratii hair style pentru primavara aceasta

6a019104bd6bb6970c01a3fcae36af970b-700wi

Ceva in legatura cu razele de soare  ne face sa depunem un pic mai mult efort in tot ceea ce facem, inclusiv in aranjarea parului. Aici aveti cele mai cool inspiratii de coafuri.

 

1) Trage linie

hbz-the-list-spring-hair-17

Nu doar una, ci doua cozi impletite de la ceafa, vor face un super efect din coafura ta.

 

2)Bucle de plaja

hbz-the-list-spring-hair-14

Aici va pot spune ca un mix de apa cu putina sare de mare pulverizata in par si dat cu mana prin el va vor face cele mai lejere bucle de plaja. Daca nu aveti parul cu tendinte de ondulare, impartiti parul in doua sau chiar patru, pulverizati mixul sarat in par dupa care faceti mici cocuri pe care le lasati macar 2 ore prinse. Cand le veti da drumul veti avea bucle superbe. Incercat pe pielea mea.

 

3)Coc jos

hbz-the-list-spring-hair-07

Schimba regulile jocului cu un coc cat mai jos. Il mai si accesorizezi si vei avea efectul wow mult dorit.

 

4)Coada cat mai sus

hbz-the-list-spring-hair-08

Eu de obicei imi port parul asa, dar nu pentru stil ci pentru ca am parul foarte des si imi e cald cu el, iar cu alte coafuri nu imi prea sta, caci e firul gros si batos si se aranjeaza greu si nu ramane aranjat. Dar daca aveti parul lung, il puteti ondula putin asa, la varfuri, si il prindeti cat mai sus in crestetul capului. Va va sta extraordinar!

 

5)Coc cu volum pe jumate

hbz-the-list-spring-hair-06

Se poarta de ceva timp cocul pe jumatea capului, dar daca pana acum se purta un coc aranjat si stilizat, acum cocul este plin de volum iar restul parului putin ravasit, sa va dea impresia ca v-ati grabit cand v-ati coafat.

 

6)Impletitura sus

hbz-the-list-spring-hair-05

Daca aveti impletituri la ceafa, de ce sa nu incercati si in varful capului?

 

7)Viata boema

hbz-the-list-spring-hair-04

Cum vine sezonul festivalurilor, parul trebuie aranjat ca atare, dar nu numai in acea perioada. Cateva mici suvite impletite pe un par ondulat vor avea cel mai wow efect.

 

8)Coada prinsa jos

hbz-the-list-spring-hair-15

Pont: daca aveti vreo funda de impachetat cadouri, sau de pe la vreun articol de imbracaminte ce nu-l mai porti, foloseste-l pentru a va prinde parul intr-o coada joasa.

 

Voi ce coafura preferati primavara?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*