Experienta mea cu Olaplex

Cu toate stim ce este Olaplexul, insa poate nu multe dintre voi a si incercat, poate de scepticism sau din fonduri insuficiente. Insa desi este un produs scump si ceva mai rar de gasit, va pot asigura ca merita. Costa in jur de 160 lei si eu l-am cumparat din salonul Geta Voinea din Mall Afi Cotroceni. Desi este scumpicel si nici gramajul nu este foarte mare, se foloseste cam o data la 3 saptamani in functie de cat de degradat este parul vostru. El se adreseaza parului degradat si in general fetelor care nu vor sa se tunda pentru a-si regenera podoaba capilara. Eu il am deja de vreo 2 luni si mai am cam un sfert de recipient; bine ca intre timp m-am tuns, nu pentru ca aveam parul degradat, ci pentru ca am simtit nevoia de o schimbare. Mai jos va las cu cateva poze care va vor convinge de eficienta produsului.

Inainte

In timpul (Se aplica pe varfuri si un pic pe lungimi si se lasa minim 10 minute, sau cum am stat eu, peste noapte, pentru o eficienta mai mare)

Dupa

Da, stiu, nu aveam parul extrem de degradat pentru a se vedea cu adevarat eficacitatea lui, insa va voi pune si cateva poze gasite pe internet.

Ce ziceti? V-am convins?

 

One thought on “Experienta mea cu Olaplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*