“Do you wanna go to prom with me? – Yes!” but…what will I wear?

 

Da, balul… Cel  mai frumos eveniment de sfarsit de an. Ce a mai frumoasa amintire ce va sa fie. Dar doar noi, cele ce am trecut deja prin asta stiu cat de stresant poate fi sa te pregatesti din timp pentru el. Am sa va spun eu cateva dintre ,,problemele ” cu care m-am confruntat la acea vreme, ca sa stiti sa luati aminte.

 

Partenerul tau

Astepti sa te invite frumuselul la bal? Iti faci curaj si il inviti tu? Sau cea mai sigura metoda; te duci cu colegele, si te scapi de o trauma. Da, eu asa am facut.

giphy-7

Organizarea transportului

Daca tot mergi cu fetele, va trebui un transport mai mare, va trebuie organizare din timpul timpului. Veti intampina probleme de genul: una din fete vrea sa faca economie si va veni cu un transport in comun; alta fata isi doreste sa vina cu elicopterul. 🙂 Inevitabil, veti ajunge sa luati un taxi si veti scapa de stres. Dar macar sa vorbiti din timp.

6AhVX5S-1443807531

Gasirea rochiei

Nemaipomenita/stresanta/distractiva zi a balului, face ca o fata sa o ia razna. Mai ales una ce isi doreste un titlu de regina a balului. Cumpararea “acelei rochii” este un camp minat. Mai ales cand auzi in stanga si dreapta ca “cutarescu isi face rochia pe comanda, cutarica si-a luat-o de la o casa de moda”. Iti vine sa mori, dar deh… asta e, trage aer in piept, fa cateva exercitii de yoga, si treci la cautarea rochiei tale.

giphy-8

Accesoriile

Ai gasit (in sfarsit) rochia viselor tale, dar nu ai cercei, sau plic. Si tocmai ai bagat de seama ca nu ti se potrivesc pantofii care i-ai la nunta verisoarei tale cu rochia ce ti-ai cumparat-o. OMG! Repejor pe Youtube pentru alte exercitii de relaxare 🙏

world-without-prom-gifs-3

Machiajul si parul

Make-up artist-ul te face asa de portocalie la fata ca semeni cu un morcov. Ii spui asa politicos ca iti place de nu mai poti, iar dupa fugi din salon cat te tin picioarele, te duci acasa si incerci sa ,,repari” greseala. Pana la urma ajungi sa te faci singura sau rogi o prietena mai priceputa.

lastminute1

After-party

Se obisnuieste ca dupa ce profesorii te dau afara de la petrecere cand ea abia a inceput, sa mutati balul in alta parte. Dar unde? De ce nu ne-om fi rezervat ceva din timp? Acum unde mergem? Si mergeti acasa, pentru ca la Princess nu aveti masa.

anigif_original-grid-image-19048-1383840350-34

Mp3 in limuzina

Daca v-ati hotarat din timp si ati reusit sa inchiriati o limuzina, va sfatuiesc sa va faceti un stick cu muzica preferata, caci se intampla deseori sa nu va placa muzica din masina sau mai rau sa nu aiba deloc.

tumblr_inline_mxy2g2uL781qe4tmd

Bronzul

De ce nu se innegreste? De ce arat ca o rosie? Si cu fata portocalie?! De ce curge bronzul? Super! 😂

tumblr_mvijbuoy1Z1rp5cveo3_500

Machiajul in final

Gata! Imi bag picioarele. Ma machiez si ma aranjez singura! Cat de greu poate fi?….. Portocalie…din nou!

tumblr_m8sbxz5b1C1r5na0fo1_500

Pozele

Poze acasa. Poze in fata scarii. Poze in limuzina. Poze in fata discotecii. Poze cu fetele. Poze cu partenerul. Poze cu prietena ta cea mai buna. Poze cu vecinul. Poze cu cainele. Poze cu bunica. 😬

latest

Dar odata ce le-ai trecut pe toate vei avea parte de cea.mai.minunata.zi.din.viata.ta. 

You go, girl! Du-te si fi fabuloasa, regina a balului!

tumblr_lzb29jP3vb1qggyky

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*