Cum mi-am facut parul gri, fara a ma duce la salon si a lasa sute de lei!

Vreau sa fac o precizare inainte de toate: daca nu stapaniti a va vopsi si a calcula cantitatile de vopsea acasa, mai bine va duceti la salon sau rugati pe cineva care se pricepe sa va ajute. Eu vopsindu-ma de ani de zile, consider ca am putina pricepere, desi intotdeauna e loc de mai bine.

Nu o sa stau sa-mi bat capul explicandu-va cum sa preparati o vopsea din comert, consider ca sunt indeajunse explicatiile din interiorul ambalajului. Eu sunt vopsita blond, insa am radacinile crescute destul de bine, asa ca am dorit sa mi le pastrez in continuare drept urmare le-am evitat pe cat am putut, insa tremuriciul mainilor m-a facut de multe ori sa mai ating nuanta naturala, lasandu-mi in urma dungi de galben, indeiferent de ce nuanta de blond as fi pus. Cele care stiti cum sta treaba, probabil ca v-ati luptata cu galbenul blondului la un moment dat, si de el nu scapi decat daca decolorezi.

So, mi-am luat o vopsea din comert, musai sa fie deja cu pigment argintiu, si….(sa bata tobele caci urmeaza secretul meu), cu ajutorul prietenei mele brunete Ramona, care se vopsise de curand si rugand-o sa-mi pastreze un pic de vopsea neagra, am amestecat nu mai mult nu mai putin de un strop, o unghie, un pic, de vopsea neagra in amestecul meu de vopsea. Am pus mai intai pe dungile galbene si abea ulterior pe lungimi. Am lasat in jur de 30-35 de minute si gata!!!! Par gri.

Stiu, nu s-au diminuat calumea dungile galbene, insa data viitoare am sa iau mai multa vopsea, poate chiar una profi, si am sa pun mai multa vopsea neagra, poate doi stropi. Va tin la curent.

Ps: scuzati calitatea pozelor, deh.. nu am primit sponsorizari ca sa-mi iau ceva aparata profi, asa ca tot cu tableta fac poze, insa sper sa vedeti diferenta de culori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*