Ce probleme avem noi, blondele?

1)  Este scump. Intretinerea constanta a culorii este scumpa, si asta o stim cu toate. Trebuie sa-ti vopsesti radacinile o data la 4 saptamani, ca sa nu mai vorbim de sampoane speciale si tratamente. Ce sa mai..! Sa fii blonda costa $$$.

large-1

2) Blonde-rexia. Stiu ca nu sunt singura care sufera de sindromul reflexiei blonde. Vrem o anumita culoare; bineinteles ca nu iese, dar ne chinuim. Vrem acea reflexie blonda, nu prea blonda, dar tot blonda.

demi-lovato-blonde-wink

3) Te simti ca Taylor Swift dupa ce te vopsesti, dar in scurt timp ajungi sa te simti ca Britney Spears. Sa fii blonda este ca un job. Trebuie sa muncesti si sa intretii culoarea luna de luna, caci altfel culoarea isi va pierde stralucirea.

angel-beautiful-beauty-blonde-Favim.com-3916633

4) Fetis cu blonde. Cred cu ardoare ca toate am trecut prin acel moment cand un mosulica pervers striga dupa noi ca ce ne-ar face, ce ne-ar drege, ca adora blondele…etc. Ne place atentia, dar nu chiar asa de la oricine, si nu mereu.

tumblr_muic2pVF2p1s28o8ko1_500

5) 50 shades of blonde. Sunt atat de multe culori de blond, caci atunci cand vrem sa fim blonde nu ne putem hotari la culoare: blond deschis maro, blond platinat argintiu, ¬†blond rose auriu… NU STIU! VREAU SA FIU BLONDA SI ATAT!

tumblr_inline_mvh8inig3V1qc3261

6) Stereotipul. De multe ori, oamenii nu se asteapta sa fim inteligente sau descurcarete. Dar le aratam noi lor, nu?

anigif_optimized-14969-1426813393-6

7) Esti blonda natural? Poate aceasta intrebare sa dispara din intreaga limba romana? Pe bune? Chiar intrebati asta? Chiar va imaginati ca m-am nascut cu parul blond cu reflexe roz?

tumblr_mpcruhwzTc1softpoo1_500

8) Porecla. Blondi, Blondo, Gagica blonda, Marilyn, Lamaita, etc.

2268

9) Nu poti purta culoarea galbena. Unele blonde reusesc, eu nu. Ma face sa par spalacita si stearsa.

11272936

10) Varfuri despicate. O problema zilnica. Degeaba tai cat consideri ca este necesar pentru a insanatosi parul. Nu o vei face. Parul blond este cel mai greu de intretinut, si niciodata nu o sa scapi de varfurile despicate.

britney-spears-face-blonde

11) ,,Doua blonde raman blocate in lift…” Doamne, cat ador bancurile cu blonde.

beautiful-blonde-gif-girls-Favim.com-3828275

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*